Tortilja kukuruzni čips

Kako pravimo čips

Ukusan tortilja čips sa plodnih oranica, kroz fabričku preradu do potrošača koji uživaju u hrskavom čipsu. Naš čips je jedinstven zato što se pravi od celog zrna posebne sorte kukuruza, koji se odlikuje vrhunskim kvalitetom.

 

Da dobijemo gotov proizvod, potreban je tretman:

trijaža kukuruza (odvajanje čistog zrna), razmeravanje kukuruza, kuvanje, pranje, mlevanje, oblikovanje, pečenje, hlađenje, prženje u palminom ulju, začinjavanje, razmeravanje, pakovanje, gotov proizvod.

Proizvodnja tortilja čipsa je počela, sada već davne, ’98. godine.

Na svečanosti povodom otvaranja, pored mnogobrojnih zvanica, prisustvovala je i delegacija iz Meksika kao predstavnik postojbine tortilje. Radost deci, zanimacija odraslih, zdrava hrana za sva vremena, sve to zajedno objedinjeno u kesici našeg tortilja čipsa. Kukuruz, bogati i raznoliki ukusi, puno rada, truda, zalaganja i ljubavi je naša jedinstvena receptura za proizvodnju ovog savršenog proizvoda.

 

FAMOSO TORTILLA

kukuruzni tortilja čips

Tortilja  kukuruzni čips predstavlja sinonim za snek proizvode vrhunskog kvaliteta. Proizvode se isključivo u Čokolendu po tradicionalnoj recepturi od celog zrna kukuruza.

Salsa umak

Famoso limited

U našim ukusima tortilja možete uživati i uz naše salsa umake koje smo pažljivo pripremili za vas. Od ukusa imamo salsu čili papričica i blagu salsu od povrća.

neto količina

50, 85& 150 g

neto količina

360 g

Uživajte i u našim limitid ukusima tortilja čipsa od barbecue, tzatziki i ketchup ukusa!

Dok gledamo sportske prenose zadužen da nas spasi od navijačke napetosti je tortilja čips. Sa nama je na izletu, ekskurziji, na velikom odmoru, u pauzi između treninga, svakog momenta...

Zbog svega ovoga, navijamo za tortilja čips koju i dalje prave vredni ljudi za nas!!!